Ploiesti: Remiza pretioasa pentru CSM la Focsani

Echipa de handbal masculin CSM Ploiesti a remizat aseara, la Focsani, cu CSM din localitate, intr-un meci extrem de importnat pentru evitarea directa a retrogradarii din Liga Nationala. CSM Ploieşti a început meciul în formula Szopka – Botezatu (2 goluri), Capotă (3), Zamfir (2), Stăncioiu (4), Dediu (9), Al. Farcaş (4), pentru ca, pe parcurs, să mai intre Antonaru – Turcu (3 goluri), Tărîţă şi Mihoci.

 

„A fost un meci nebun, într-adevăr, cu multe răsturnări de situaţie şi un final tensionat. Am jucat şi în patru jucători de câmp pe final, când am avut două eliminări, dar am reuşit să încheiem la egalitate, un rezultat satisfăcător, până la urmă. Am făcut un meci bun, cu puţine greşeli tehnice şi avem şansa de a depinde doar de rezultatele noastre”, a spus, pentru site-ul oficial al CSM Ploiesti, coordonatorul secţiei de handbal masculin a clubului, Ion Nicolae.

 

În ultimele două etape ale play-out-ului, CSM Ploieşti mai are de jucat cu Energia Târgu Jiu, miercuri, de la ora 17.30, în Sala „Olimpia”, şi Minaur Baia Mare, sâmbătă, în deplasare.

 

Play-out, Etapa a VIII-a

CSM Focşani – CSM Ploieşti 28-28 (11-12)

Danubius Galaţi – Minaur Baia Mare 28-32 (13-15)

Energia Târgu Jiu – HC Vaslui 25-25 (13-15)

 

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 36 puncte

2. Minaur Baia Mare – 33 puncte

3. Handbal Club Vaslui – 30 puncte

4. CSM Ploieşti – 28 puncte

5. CSM Focşani – 26 puncte

6. Danubius Galaţi – 1 punct

 

Etapa a IX-a (miercuri, 18 mai): CSM Ploieşti – Energia, CSM Focşani – Danubius, HC Vaslui – Minaur.

Etapa a X-a (sâmbătă, 21 mai): Minaur – CSM Ploieşti, Danubius, – HC Vaslui, Energia – CSM Focşani.