PLOIESTI: MASCA OBLIGATORIE IN PARCURI SI LOCURI DE JOACA!

În urma reglementărilor, menționate în cele două hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova (Hotărârile nr.60/15.10.2020 și 62/16.10.2020), referitoare la afișarea, la loc vizibil, a informațiilor privind obligativitatea purtării măștii de protecție de către persoanele prezente în spațiile publice deschise din județ, spații care includ parcurile și locurile de joacă, societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a luat măsurile corespunzătoare în acest sens.

Concret, personalul societății a amplasat afișe conținând aceste informații în zona aferentă perimetrelor respective, pe teritoriul municipiul.

Logic. Atâta vreme cât județul Prahova și, implicit municipiul reședință de județ se află pe un trend ascendent, atâta vreme cât este nevoie să ne protejăm, sunt necesare măsuri în consecință.

Prahova se apropie de 1,8/1000 de locuitori rata de infectare și, din păcate, de zile întregi județul raportează zilnic peste 100 de cazuri noi depistate.

Până la acest moment, 11 884 de copii și adulți cu vârste între 0 și 19 ani au fost confirmați pozitiv la nivel național, 4100 fiind numărul pacienților cu vârste între 0 și 9 ani.

foto: Facebook