Ploiesti: Lectie deschisa la baschet, predata de antrenori sarbi

Echipa managerială a Asociaţiei Ploieşti Basketball are deosebita plăcere de a vă invita luni, 22 august, cu începere de la ora 19:30, la Sala Sporturilor Olimpia, la o lecţie deschisă predată de câţiva specialişti ai şcolii sârbe de baschet, cu privire la oportunitatea lansării unui program dedicat micuţilor cu vârsta sub 7 ani, din grădiniţele din Ploieşti.

 

Trei antrenori proveniţi de la echipa Sportski Klub Foka Kragujevac vor fi lectorii acestui eveniment, la care sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi, părinţii şi, nu în ultimul rând, managerii şi direcţiunile grădiniţelor particulare şi de stat, din oraşul Ploieşti, dar şi din apropiere.

 

Asociaţia Ploieşti Basketball îşi exprimă dorinţa de a-şi dezvolta activitate pe acest segment, astfel încât a iniţiat un program de perfecţionare a antrenorilor şi de schimb de experienţă cu tehnicieni care fac acest lucru de 15 ani.

 

“Considerăm că, printr-o dezvoltare armonioasă de la o vârstă fragedă, venită în sprijnul unui bagaj elementar de cunoştinţe pe terenul de baschet, copiii noştri îşi pot croi un viitor frumos în această ramură sportivă, cu sprijinul antrenorilor şi al părinţilor”, afirma Ionut Urzeala, Manager Ploiesti Basketball.