Ploiești Jazz Festival, sub Inaltul Patronaj al Casei Regale

ONORANT: Ploiești Jazz Festival, eveniment ce crește o fructuoasă tradiție cu… accente istorice și ecouri la nivel mondial, a primit aseară, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Palatul Regal din București, Înaltul Patronaj al Casei Regale a României.

La emoționanta festivitate au fost prezenți directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu”, Vlad Mateescu, directorul adjunct artistic Georgiana Frîncu și  directorul economic, Adriana Tvardochlib, precum și viceprimarul Municipiului Ploiești, Daniel Nicodim.

Teebuie știut că Înaltul Patronaj este acordat de către membrii Familiei Regale a României unor organizații, instituții sau unor evenimente cu caracter anual. Conferirea “Înaltului Patronaj” reprezintă o recunoaștere a calității unei organizații, instituții sau a unui proiect și reflectă totodată interesul acelui membru al Familiei Regale în domeniul respectiv. Înaltul Patronaj se acordă instituțiilor, organizațiilor și evenimentelor anuale a căror activitate se circumscrie Viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a României.

Onoranta disctincție, oferită de Majestatea Sa Margareta, vine după două ediții excepționale ale Ploiești Jazz Festival, desfășurate, de asemenea, sub auspiciile Familiei Regale a României. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât a fost acordat în ziua în care s-au împlinit 99 de ani de la Încoronarea Suveranilor Ferdinand și Maria și  în preajma aniversării Centenarului nașterii Regelui Mihai I.

Conducerea prestigioase instituții culturale ploieștene mulțumește pe această cale Casei Regale a României pentru încredere și, de asemenea, mulțumim tuturor celor care au ajutat Filarmonica și Ploiești Jazz Festival în a susține excelența!

”Sunt deosebit de onorat, ca în numele acestei instituții pe care o conduc vremelnic, Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiești, organizator al Ploiești Jazz Festival  să primesc această distincție. Multumesc unei echipe frumoase, unor oameni frumosi si nebuni care au îmbrățișat și au suportat „nebunia” mea! Mai mult de atât mulțumesc celor care au încredere si ma sprijină în acțiunile desfășurate”, a transmis cu… motivată emoție Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu”.