Ploiesti: Intalniri cu asociatiile de proprietari si operatorii de servicii publice

Viceprimarul cu atribuţii de primar, Iulian Liviu Teodorescu, împreună cu Iolanda Băzăvan, consilier cu atribuţii de viceprimar, şi consilierii George Pană, Cristian Ganea şi Constantin Popa s-au întâlnit în această dimineaţă cu reprezentaţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari şi cu reprezentanţii operatorilor de servicii publice din Ploieşti – RASP, SGU, Rosal, Apa Nova, Veolia Energie Prahova.

 

În cadrul acestei întâlnirii reprezentaţii UAP au ridicat o serie de probleme cu care se confrunta la nivelul asociaţiilor de proprietari. Una dintre problemele ridicate a fost furnizarea de energie termică în oraş. Reprezentanţii Veolia Energie Prahova au spus ca în aceasta dimineaţă s-au îndeplinit condiţiile legale (3 zile consecutive cu temperaturi sub 10 grade între orele 18.00-6.00) şi, prin urmare, va începe furnizarea de energie termică.

 

Având în vedere ca reprezentanţii UAP au spus ca sunt unele asociaţii unde încă nu se doreşte furnizarea de agent termic, s-a stabilit ca asociaţiile de proprietari care nu doresc, deocamdată, furnizarea de căldură să facă o cere către Veolia Energie Prahova.