Ploiesti: Festivalul de teatru „Scena”

Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, vă invită, astăzi, 6 iunie 2019, începând cu ora 15.30, la deschiderea celei de-a VII-a ediții a Festivalului de Teatru “Scena”.

Festivalul se va derula în perioada 6 – 7 iunie a.c și are ca locuri de desfășurareCinema City – AfiPloiești (sala de 109 locuri), respectivSala de Spectacole a Teatrului pentru Copii și Tineret “Imaginario”, din B-dul Independenței nr. 14.

În prima zi a evenimentului, ce se va desfășura, joi, 6 iunie a.c., la Cinema City – AfiPloiești (sala de 109 locuri), iubitorii scenei vor putea viziona, începând cu ora 15.30, două piese de teatru, înscrise în secțiunea „Internațional”, în interpretarea unor trupe de artiști de peste hotare. La finalul reprezentărilor, admiratorii artei dramatice vor avea ocazia să participe, în “zona de festival”, alături de membri ai juriului, echipa de organizare și actori, la un workshop, în cadrul căruia vor fi dezbătute teme artistice.

Cea de-a doua zi a festivalului, vineri, 7 iunie a.c., va debuta începând cu ora 9.00, în cadrul Sălii de Spectacole a teatrului pentru Copii și Tineret “Imaginario”, unde trupele de teatru înscrise la festival vor încânta audiența cu alte momente de dramaturgie. Cu această ocazie, municipalitatea va decerna câștigătorilor premii în valoare totală de 2.500 de lei.