Ploiesti: Cum poti participa la Festivalul Concurs National de Folclor „Cunună de Cantec Romanesc“

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Casa de Cultură „I.L.Caragiale”, organizează Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“ în data de 17 septembrie 2016. Ajuns la cea de-a III-a ediţie, Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“ este destinat interpreţilor cu vârsta între 15 şi 30 de ani.

 

Dosarul de înscriere va conţine următoarele documente:

– Fişa de înscriere;

– Partiturile pieselor ce vor fi interpretate în concurs:

1. o doina sau baladă;

2. o piesă cu acompaniament instrumental;

3. o piesă de rezervă, încadrabilă la punctul 2;

– Elevii şi studenţii vor trimite copie după carnetul de elev sau student, vizat la zi.

 

Documentele mai sus menţionate se vor trimite pe adresa Casei de Cultura “I.L.Caragiale” Ploieşti, strada Democraţiei nr. 60-62. De asemenea dosarul de înscriere poate fi trimise şi pe fax la 0244/ 578148 sau scanat la adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro. Înscrierile se fac până pe 5 septembrie 2016.

 

Evenimentul se va desfăşura, în sala de concerte „Ion Baciu“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, instituţie care este partener în cadrul acestei manifestări, sâmbătă, 17 septembrie 2016, începâmnd cu ora 17.00. Pe întreg parcursul festivalului participanţii şi interpreţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu“, sub bagheta dirijorului Marian Dovâncă.