Ploiesti: Consultare publica online in domeniul transportului public

Primăria Municipiului Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice organizează o consultare publică online în domeniul transportului urban, în cadrul Planului Integrat de calitate a aerului.

„În acest sens, solicităm atât sprijinul cetățenilor municipiului Ploiești, cât și al celor din localitățile limitrofe în vederea completării unui chestionar online, care va permite, ulterior, o evaluare cantitativă și calitativă a soluțiilor de mobilitate urbană, precum și conturarea unor proiecții în privința măsurilor și acțiunilor viitoare ce se vor impune.

Urmărind o consultare eficientă a publicului, încă din faza studiului de dispersie a poluanților, facem apel către toți cetățenii direct interesați pentru a completa cu date proprii chestionarul,în vederea colectării de date cantitative și calitative privind modelul de mobilitate specific cetățenilor care tranzitează municipiul Ploiești”, se arata intr-un comunicat al Primariei Ploiesti.

Chestionarul respectiv poate fi completat direct pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești www.ploiesti.ro . Durata de timp necesară completării chestionarului este de la 15-20 secunde până la 1 minut.