Ploiesti: Autovehicule vandalizate

În data de 30 noiembrie 2015, în jurul orei 01:00, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a fost sesizat prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe strada Cameliei, bloc 34, unde două persoane de sex masculin lovesc cu picioarele mașinile parcate în zonă.

 

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au primit din partea unui martor indicații privind semnalmentele și direcția în care a fugit unul dintre făptuitori, procedând la căutarea acestuia. Suspectul a fost găsit în parcul din apropiere, la vederea polițiștilor locali acesta fugind printre blocuri. A fost prins în parcarea din spatele parcului de joacă, în timp ce încerca să se ascundă sub un autoturism.

 

Deoarece persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a opus rezistență, s-a procedat la încătușarea acesteia, fiind condusă la locul faptei, unde a fost recunoscută de proprietarii autovehiculelor avariate.

 

Împreună cu echipajul Secției de Poliție nr. 2 Nord, sosit la fața locului, polițiștii locali au identificat un număr de 5 mașini avariate, având portierele înfundate și oglinzile distruse. Autorul, identificat ca fiind numitul F.M.A., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Ploiești, și-a recunoscut fapta și a fost predat lucrătorilor Secției nr. 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor.