Ploiesti: Amenintari cu pistolul la restaurant

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 15.10.2016, în jurul orei 02.30, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, în timp ce se afla în patrulare pe strada Găgeni, a observat în fața restaurantului Vikings un grup de persoane implicate într-o altercație.

 

Polițiștii locali au procedat la imobilizarea persoanei agresive, respectiv la încătușarea numitului Ș.G.F., de 36 ani, cu domiciliul în Ploiești, solicitându-se prin stație deplasarea la fața locului a unui echipaj mobil din cadrul instituției. Totodată, despre eveniment au fost anunțați și lucrătorii Poliției Municipale.

 

Deoarece individul încătușat prezenta urme de violență la nivelul membrelor și a feței, acesta a fost transportat cu ajutorul Serviciului de Ambulanță Prahova la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru îngrijiri medicale, fiind apoi condus la sediul Secției nr. 2 de Poliție.

 

Patronul restaurantului, precum și un alt bărbat aflat la fața locului au relatat faptul că au fost amenințați cu un pistol de către prietenul celui încătușat, motiv pentru care și numitul T.M., de 37 ani, cu domiciliul în Ploiești, a fost condus la Secția nr. 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.