Ploiesti: Actiuni de deszapezire inca din weekend

In această dimineaţă, Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, a demarat activităţi de deszăpezire a drumurilor principale din oraş, precum şi a zonelor pietonale accesate frecvent. Activităţile de deszăpezire, la nivelul municipiului Ploieşti, s-au desfăşurat şi în toată perioada weekendului şi, astfel, s-a asigurat o bună circulaţie pe arterele principale ale oraşului.

Astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de angajaţi ai operatorului de salubritate şi beneficiari ai venitului minim garantat au demarat acţiunile de deszăpezire, punându-se accent şi pe străzile secundare de circulaţie, fiind utilizate peste 25 de utilaje pentru deszăpezire și un încărcător frontal pentru curăţat parcările din zona Centrului Civic.

De asemenea, şi angajaţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. sunt prezenţi în teren şi asigură deszăpezirea căilor de acces în parcuri, precum şi curăţarea plantelor de zăpadă pentru a fi ferite de îngheţ.

Se acţionează în următoarele zone: Centrul Civic, parc Tineretului,  parc Libertăţii, parc 9 Mai, parcurile din cartierele Vest şi Nord, Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenței, Centrul Civic.