Pleiada de evenimente cultural-sportive la Lipanesti!

Miez cald de blând septembrie o fi…! Și o aduce petrecere și bucurii… la Lipănești!

Miez cald de blând septembrie! Și-aduce petrecere și bucurii… la Lipănești! Și asta pentru că sportul, cultura, tradițiile, jocurile și concursurile își găsesc loc, timp de două zile, pentru toate gusturile și toate vârstele, la vreme de petrecere și voie bună!

Manifestările sunt concepute în așa manieră încât, în zilele de 20 și 21 septembrie, localnicii să fie angrenați în tot soiul de activități sportive și cultural artistice, ba chiar, organizatorii așteaptă, încă inițiative, propuneri și mai cu seamă cetățeni care vor să-și facă cunoscut talentul, aptitudinile și, de ce nu, să fie un exemplu pentru ceilalți.

Printre punctele- „forte” ale evenimentelor se numără parada portului popular, la care vor participa ansamblul local Mugurelul, dar și ansambluri de la Gornet și Vălenii de Munte, precum și prezența oaspeților speciali din localitatea Siret (Republica Moldova), cu care, deja, comuna Lipănești a legat o prietenie trainică! Mai exact, este vorba despre membrii ansamblului Cimbrișor, care vor fi cazați la familiile unor copii din comuna prahoveană.

Demn de apreciat, la evenimente vor participa și reprezentanți ai Școlii Populare de Artă din subordinea Consiliului Județean Prahova.

Vor fi, de asemenea, concursuri de șah și table, dar și… „Cupa Biciclistul”, competiție dedicată preșcolarilor și școlarilor.

De asemenea, pe terenul de sport va fi amenajat un super parc de distracții pentru copii, iar cele două seri se vor încheia cu un mult-așteptat program de discotecă.

Participanții la competiții, precum și cei care vor performa pe scenă vor fi recompensați cu diplome, cupe și… firește aplauze și, la rândul lor, cu siguranță, vor inspira și pe alții să se implice în viața cultural-sportivă a comunității.

Așadar, două zile de antren, distracție, sport și… bucurie, de dragul vârstelor frumoase și al toamnei satului, aici, la Lipănești, pe Valea Teleajenului!

Foto: Facebook, YouTube