PIETON ACCIDENTAT MORTAL in comuna Varbilau

Traficul rutier este restricționat la acest moment pe DJ 101T în comuna Vărbilău din Prahova din cauza unui cumplit accident rutier.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei orașului Slănic au fost sesizați, la data de 15 iunie a.c, în jurul orei 18.00, cu privire la faptul că pe Drumul Județean 101 T, în comuna Vărbilău s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului iar din primele verificări s-a concluzionat că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o femeie de 62 de ani, angajată în traversarea părții carosabile.(N.R. nu avem detalii dacă este vorba de o traversare regulamentară să nu)

Din păcate, în urma accidentului, victima și-a pierdut viața.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând să îi fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.