Pe Pilani Bubu o puteti asculta la PLOIESTI, sambata, 24 august! „Jazz on the Rooftop” va asteapta!

Pilani Bubu este o artistă independentă, cu o voce unică, un sunet și un stil de nișă într-o fuziune de genuri: folk, soul, jazz & funk.

Muzica e făcută din glasuri de îngeri. Iar cei care cântă au aripi sonore…

Pilani Bubu este o artistă independentă, cu o voce unică, un sunet și un stil de nișă într-o fuziune de genuri: folk, soul, jazz & funk.

Se spune că vocea artistei este unică prin sunetul rotund și capacitatea de a sparge bariere. Când nu cântă, Pilani este public speaker, prezentator TV și… designer.
A lansat două albume, iar ultimele două single-uri ale sale (lansate în 2018) fac parte dintr-un nou album la care lucrează, „Folklore”.

Cântăeața a participat până acum la Festivaluri precum The Drum Beat Festival, Women Rising Concert (Nigeria), Jazz in The Park, Creole Queen (în New Orleans- patria jazz-ului), Fete De La Musique & Grahamstown National Arts Festival, Stellenbosch Wine Festival și a apărut în emisiuni TV precum: Expresso Breakfast Show, Shift TV, TNL cu Robert Marawa, Sisterhood, YO-TV, Afro Cafe, Out And About, Show Me Love, LLN Loyiso Gola, The Voice (South Africa Top 100).
Demn de apreciat, de asemenea, în ultimii opt ani, a susținut numeroase concerte în New Orleans (S.U.A.), Londra (Marea Britanie), Toulouse (Franța), Lagos (Nigeria), Maputo (Mozambic), Accra (Ghana) și Nairobi (Kenya). În prezent, Pilani filmează un vlog și documentar personal, intitulat „Travel With Music”.
Pilani Bubu se va afla la Ploieşti sâmbătă, 24 august 2019, pentru a susţine, de la ora 20.15, un concert în cadrul Festivalului Internaţional „Jazz on the Rooftop” – un proiect marca Ploiesti Jazz Festival.

Reamintim, „Jazz on the Rooftop” se va desfăşura pe terasa clădirii de sticlă din centrul oraşului, în care funcţionează Primăria Ploieşti.

Preţul unui bilet este de 70 de lei/zi, iar al unui abonament, valabil pe toată perioada evenimentului, este de 160 lei. Nu se aplică discounturi.
Biletele şi abonamentele se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii sau on-line, pe www.filarmonicaploiesti.ro.