Pasarea Rock, pregatita sa-si ia zborul catre inimile ploiestenilor

The show must go on! Ultima seară din sărbătoarea Ploieștilor anunță un spectacol de poveste, pe tărâmul fermecat al unor triluri legendare!

NU AVEȚI VOIE SĂ LIPSIȚI!!!

Duminică, 22 mai, de la ora 20.00, Pasărea Rock și orchestra simfonică ploieșteană vă propun ”Pasărea Rock Simfonic”. Formația compusă din Mircea Baniciu – invitat de onoare, Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef ”Ioji” Kappl, Nicu Pațoi (chitară), Narcis Tran Korsar (chitară și voce) și Codruț Croitoru (voce) va concerta alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești condusă de la pupitrul dirijoral de Iulian Rusu. Povestitor va fi actorul Paul Niculae.

Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” Ploiești, ne face o invitație de nerefuzat: ”Am pregătit un show extraordinar, un spectacol de sunet și lumini, un eveniment care să încheie magistral o sărbătoare așa cum este cea dedicată Zilelor Ploieștiului. Va fi ceva ce nu s-a mai văzut în istoria recentă a orașului nostru. Și spun asta cu bucuria artistului care și-a dorit foarte mult să fie pe scenă, ca dirijor, dar care a preferat să se implice personal în organizarea evenimentului. Vă promit că veți asista la un spectacol cum nu ați mai văzut, un spectacol cu una dintre cele mai iubite trupe românești și cu o orchestră simfonică despre care știm deja că este mereu la înălțime. Vă așteptăm cu drag!”