Numar impresionant de elevi sinaieni recompensati de autoritati pentru performanta

EDUCAȚIE LA ÎNALȚIME: 230 de elevi sinăieni au obținut rezultate remarcabile la concursurile școlare. Au fost recompensați de autorități!

Astăzi a avut loc ceremonia de oferire a burselor de merit elevilor sinăieni, în cadrul unei întâlniri organizată în condiții speciale. Evenimentul a fost găzduit în curtea Colegiului „Mihail Cantacuzino”.

Mă bucur mult că am reușit să ne întâlnim astăzi, în curtea Colegiului Mihail Cantacuzino, dar mai ales că, după atâtea luni de incertitudini și emoții, ne revedem într-un cadru festiv. Recunosc că m-am bucurat când am aflat despre rezultatele incredibile obținute de fiecare dintre voi.

Pentru mine, faptul că astăzi am ocazia să ofer atât de multe burse elevilor sinăieni, spune mult despre dăruirea și implicarea voastră. Vă mulțumesc și vă felicit!”, a transmis cu emoție și încântare primarul Vlad Oprea.

Un gest, un imbold. Recunoștință și respect pentru tinerii care au înțeles nu doar rostul școlii, dar pășesc hotărât în viață,dornici și bucuroși să acumuleze cunoștințe, pentru ca mâine să devină oameni de nădejde.