NU trebuie sa mai toleram mizeria, vandalismul!

„În detrimentul eforturilor societății noastre de a imprima un aspect plăcut obiectivelor arhitectural peisagistice, prin întreținerea zilnică a perimetrelor verzi și a zonelor aferente acestora, încă există persoane lipsite de civism care vandalizează aceste obiective.

În sprijinul celor descrise, vă prezentăm o serie de imagini ale perimetrelor verzi, surprinse în fiecare dimineață de către personalul societății noastre și, de asemenea, ale unei fântâni arteziene vandalizate la scurt timp după refacerea elementelor acesteia.

Pe această cale, reamintim ploieștenilor faptul că, nu putem avea un oraș curat și civilizat fără aportul lor la acest demers”.

 Acesta este mesajul de zi din partea reprezentanților SGU Ploiești.

Așadar, din păcate, câteva… numai câteva din…. numeroasele exemple ce pun în prim-plan lipsa bunului simț din partea multor ploieșteni. Și… dA, trebuie arătate astfel de imagini și mai ales trebuie luate măsuri! Nu trebuie să mai tolerăm mizeria, vandalismul, gesturile care depășesc limita comportamentului civilizat și care… strică, la propriu, imaginea Ploieștilor.