Nicolae Voiculet va concerta langa Sfinxul din Bucegi

Nicolae Voiculet şi orchestra, împreună cu partenerii săi – Primăria Buşteni, Flori de Ie, partenerii mediaşi sponsorii, dorește să sărbătorească așa cum se cuvine, în spirit pur românesc, ziua de Sânziene, cântănd românilor şi lumii de la SFINX.

 

„Vom aduce un omagiu tradițiilor iei si naiului românesc, sus pe platoul din apropierea Sfinxului, Bucegi. Veniți alături de noi și împreună vom răspândi sunetul românesc, doina românescă, peste toată România, vom dansa cu Sânzienele şi vom cânta lumii despre iubire şi pace!”, a spus artistul.

 

Cel mai tainic și cel mai magic loc al României, platoul Sfinxului din Bucegi, va găzdui evenimentul de promovare a valorilor românești, miercuri 24 Iunie, la ora 14:00. Anul trecut pe 14 Septembrie ambasadorul turismului, artistul Nicolae Voiculeț, a susținut concertul „România din inima ta” la Crucea Eroilor de pe Caraiman, în semn de omagiu adus tuturor eroilor şi martirilor neamului, chiar de Ziua Crucii. Au fost prezenți mii de oameni care au cântat într-un glas imnul României împreună cu Nicolae Voiculeţ şi orchestra sa. Atunci, artistul a promis că se va reîntoarce să cânte tuturor românilor şi întregii lumi de la Sfinxul României.

 

„Am promis şi acum mă țin de cuvânt. Veniți alături de mine şi de NAI, de Doina românească, în Ziua de Sânziene să susținem împreună, promovarea valorilor românești la cel mai înalt SFINX al lumii. Miercuri, 24 iunie, la ora 14:00, de Ziua Universală a IEI și Sărbătoarea de Sânziene, vă aştept pe toţi cei ce simt şi iubesc româneşte, la Sfinxul din Munţii Bucegi, simbol al României, să purtăm IA, să cântăm şi să dansăm cu Sânzienele!”, a mai spus Nicolae Voiculet.