Municipiul Ploiesti- rata de infectare a ajuns la 6,15/1000 de locuitori! Mesajul primarului

Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, in urma sedintei telefonice cu presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, si cu prefectul judetului, Cristian Ionescu, din dorinta de a informa cat mai corect cetatenii, anunta ploiestenii ca rata infectarii la mia de locuitori cu domiciliul in Ploiesti a crescut la 6.15.

în acest context, edilul face apel la ploiesteni sa respecte regulile de protectie sanitara si de distantare fizica in aceasta perioada pandemica.

Din pacate, intr-o saptamana procentul de infectare cu COVID 19 la nivelul municipiului Ploiesti s-a dublat de la 3.1 saptamana trecuta la 6,15 astazi. La nivelul administratiei publice locale depunem toate eforturile pentru crearea conditiilor de prevenire a raspindirii noului coronavirus. Prioritara pentru mine este sanatatea ploiestenilor. Ca sa reusim sa trecem cu bine peste aceste incercari trebuie ca efortul nostru sa fie comun. Cu toate acestea, nu trebuie sa intram in panica. Fac apel la fiecare dintre dumnevoastra sa respecte masurile stabilite de autoritati pentru prevenirea infectarii: purtati masca, dezinfectati-va des mainile, evitati zonele aglomerate, respectati distantarea fizica!, a declarat primarul.