Municipiul Ploiesti, primenit dinaintea Zilei Nationale. Poate ne vom regasi, fiecare dintre noi, acolo, in fiecare drapel…

Poate, anul acesta, tocmai aceste drapele proaspăt arborate, poate chiar… spiritul gospodăresc și simțiea fiecăruia în parte vor ține locul ploieștenilor acolo, la ceremonie, în zi de sărbătoare. Poate ne vom regăsi, fiecare dintre noi, acolo, în fiecare drapel, în fiecare lucru „grijit” cum se cade dinaintea sărbătorii. Și poate… vo înțelege mai mult și mai bine șivom ține în inimi ZIUA NAȚIONALĂ!

În vederea bunei desfășurări a evenimentelor organizate de municipalitate, în data de 1 decembrie 2020, cu prilejul Zilei Naţionale a României, Societatea de Gorpodărire Urbană Ploiești a asigurat o parte a logisticii necesare organizării acestor manifestări. Și, poate, pur și simplu din respect pentru oraș, pentru ploieșteni, pentru sărbătoare!

Astfel, au fost deja amplasate catargele necesare arborării drapelelor, dar și suporturile de susținere a coroanelor, și au fost amenajate perimetrele verzi din zona
Catedralei „Sf. Ioan Botezătorul”, locul în care se va organiza evenimentul în acest an, în cadru restrâns, potrivit reglementărilor legale de prevenire a transmiterii infecției cu COVID-19.

De asemenea, au fost înlocuite steagurile arborate la intrările în oraș, drapelul de la statuia lui Mihai Viteazul din parcul omonim, precum și cele amplasate pe tronsonul Gara de Sud-Cablul Românesc.

În același timp, reprezentanții SGU fac apel la spiritul civic al ploieștenilor în sensul de a avea un comportament civilizat, având în vedere faptul că evenimentul din această zi este unul deosebit de important pentru întreaga națiune.