MIZERIA A ATRAS… AMENZI: Politia Locala Ploiesti, a aplicat, in august, 199 de santiuni contraventionale pentru… abandonarea/depozitarea deseurilor pe domeniul public

Serviciul Ordine Publică și Pază a aplicat 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.800 de lei.

Pentru încălcarea regulilor de gospodărire a municipiului, Poliția Locală a municipiului Ploiești a aplicat, în cursul lunii august, 2019 un număr de 199 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 112.800 lei.

Concret, Serviciul Ordine Publică și Pază a aplicat 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.800 de lei, iar Biroul Protecția Mediului – 31 sancțiuni contravenționale în valoare de 31.000 de lei, pentru abandonarea sau depozitarea deșeurilor pe domeniul public.

Potrivit unui comunicat oficial, politiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional operatorul de salubritate pentru nerespectarea graficului de ridicare deșeuri menajere sau neridicarea întregii cantități de deșeuri cu 7 amenzi în valoare de 17.500 lei.

Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către persoanele fizice/juridice, aflăm că s-au aplicat un număr de 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.500 lei.

IMPORTANT : Pentru a se interveni în mod operativ când sunt surprinse fapte de natură contravențională, cetățenii au posibilitatea de a suna la dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0244/954.