MARI motive de bucurie pentru directorul Filarmonicii ploiestene: se infiinteaza OFICIAL Corul si… Ansamblul de Dansuri Populare

„Astăzi sunt…#fericit!

Din punct de vedere profesional, în calitate de Director General al Filarmonicii ploieștene, sunt FERICIT!

De mai bine de 6 ani de când ocup aceasta funcție (vremelnic) trec prin diferite ipostaze.

Am trecut prin diferite proiecte și spun eu…realizări. Ma bucur atât de mult ca toate acestea se întâmplă la mine acasa,în Ploiești. Producții mari, concerte extraordinare, festivaluri internaționale, recunoașteri la cel mai înalt nivel, vise împlinite, lacrimi de bucurie.

Ii mulțumesc bunului Dumnezeu ca încă o data lăcrimez de bucurie, retraind mai puternic ca niciodată,cu speranța că va fi și mai bine!

Azi este o zi istorica pentru Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiesti! Prin votul unanim al Consiliului Local s-au înființat câteva posturi noi (unul dintre ele extrem de important – surpriza în viitorul apropiat 🥰) și…doua noi compartimente:

Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”

Ansamblul de dansuri populare

În aceste momente dificile pentru cultura,pentru educație…mărturisesc ca sunt extrem de emoționat și incantat ca s-a putut realiza acest lucru. Un proiect care a fost „însămânțat” acum mai bine de 3 ani, iar acum putem spune ca putem culege roadele.

Mulțumesc Primăriei Ploiești și Consiliul Local pentru incredere și votul unanim!

Mulțumesc doamnei Georgiana Maria Nae- Director Artistic, cea care a fost alături de mine încă de la început și a visat ca putem avea în România o FILARMONICĂ, așa, ca cele din top 5 Europa!

Mulțumesc doamnei Adriana Tvardochlib- Director economic, cea care găsește soluțiile legale, „ideilor nebune”!

Nu în ultimul rand întregii echipe a instituției ploieștene!

Nu exista cuvinte…nu mai exista!

După toate acestea nu cred ca mai pot spune ceva. Totuși…sună bine o sală de concerte, un „palat” care sa găzduiască frumosul, muzica, cultura. Știu, sunt puțin obraznic, dar sper…

Va așteptăm la concerte, pentru ca voi, publicul nostru, meritați cu desăvârșire mulțumirile!

Ce frumos suna…

…Ploiești”

Este mesajul emoționant postat azi pe propriul cont de socializare de inimosul și neostenitul director al filarmonicii ploieștene- dirijorul Vlad Mateescu. Pași concrei, necesari, catre o viață culturală așa cum… merită Ploieștii!