Manifest Live, la Câmpina

Primăria Câmpina a anunțat oragnizarea cele de-a doua ediții a a proiectului MANIFEST LIFE, avand ca scop deschiderea spre viata sanatoasa si armonioasa prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva. 

 

 

„Prin proiectul MANIFEST LIFE, Asociatia FRIZZLY continua actiunea de success care a fost initiata in 2013 , avand ca scop deschiderea spre viata sanatoasa si armonioasa prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva. Beneficiind de sustinere si co-finantare din partea Primariei Municipiului Campina si a Consiliului Local, proiectul vizeaza in primul rand implicarea populatiei orasului in aceste activitati recreative si de educatie fizica, in cadrul cursurilor gratuite , sustinute de Asociatia FRIZZLY”, se arată într-un anunț postat pe site-ul Primăriei Câmpina.  Ca si anul trecut, aceste cursuri se incheie cu organizarea conventiei de fitness MANIFEST LIFE ,-acum, editia a doua-  si sunt semne  ca aceasta promite sa creeze traditie in Municipiul Campina.
„Instructorii care au acceptat invitatia de a urca pe scena sunt deja nume mari in industria fitnessului pentru toti, pregatiti peste hotare, cu experienta foarte vasta si prezenti de obicei la conventii mari si cunoscute in lume”, precizează sursa citată.
Conventia MANIFEST LIFE II- CAMPINA se desfasoara pe parcursul unei dupa-amiezi,- sambata, 30 august,- in aer liber, in zona cea mai expusa a orasului –  intersectia de la “Casa Cartii”. Programul contine 9 clase de sport dintre cele mai noi, variate si interesante. Primăria Campina sprijina initiativa prin oferirea de mijloace si prin asigurarea conditiilor propice unui astfel de eveniment. Gazduirea lui in centrul orasului , primitor, spatios, verde , sustine si faciliteaza, prin expunere,  aportul educativ pe care il are conventia MANIFEST LIFE .