Mai continua sau nu Mihai Pintilii ca antrenor la FCSB?

Mihai Pintilii si-a modificat declaratiile dupa meciul cu FC U Craiova. Atunci cand devenea interimar, afirma curajos ca v-a ocupa aceasta pozitie numai pana cand va avea loc meciul mult asteptat din Banie care urma sa fie ultimul inainte de pauza competitionala. Acum, fostul jucator afirma ca ar accepta sa ocupe aceasta functie mai mult timp, la cererile patronului.

Mihai Pintilii si-a schimbat declaratiile. Isi doreste acesta sa mai ramana antrenor la FCSB?

Pintilii a anuntat public ca urmeaza sa plece intr-o vacanta de cateva zilei si i-a laudat pe jucatorii echipei pentru performanta se care au dat dovada, in special pe Octavian Popescu si Joyskim Dawa, care au reusit sa marcheze. 

Acesta felicita echipa Craiovei pentru ca desi meciul pe care l-au jucat a fost unul dificil, acestia au reusit sa demonstreze capacitatile lor ca si jucatori. De asemenea fostul Mijlocas afirma ca se bucura sincer pentru baieti si pentru cele doua victorii pe care au reusit sa le dobandeasca, dar si ca acestia merita sa fie incurajati si sustinuti pe mai departe. 

Pintilii o sa primeasca carnetul de antrenor, iar mai multe despre liga 1 veti gasi pe stirisportive.ro

Pintilii a anuntat ca urmeaza sa isi ia 3 zile libere, timp pe care il va petrece alaturi de familia sa intr-o vacanta bine meritata. Acesta a declarat ca  a terminat licenta B in Moldova si ca intentioneaza sa se inscrie mai departe in licenta A. Totodata el a adus in discutie si faptul ca urmeaza cursuri in Romania la CNFPA, pentru carnetul de antrenor, pe care il va obtine odata cu trecerea timpului. Mai multe despre liga 1 veti gasi pe stirisportive.ro, acolo unde se publica periodic pe acest subiect.

El isi doreste sa antreneze in continuare echipa, dar declara sigur pe el ca nu acesta este momentul sau. Pe viitor insa nu exclude posibilitatea de a se reintoarce in functie.  Momentan fotbalistul isi doreste o pauza in care sa se poata linisti atat el, cat si jucatorii  si in care sa decida care vor fi urmatorii pasi pe care ii va face. 

Tot acesta afirma ca va ramane oricand alaturi de echipa si ca fiecare membru al acesteia are un loc special in inima lui. 

Care este parerea lui Mihai Pintilii despre Tavi Popescu? 

Cand vine vorba de Tavi Popescu antrenorul crede ca acesta si-a demonstrat valoarea si ca avea nevoie doar de putina incredere pentru a ajunge la performantele de anul trecut. Astfel evolutia sa este comparata de Pintilii cu parcursul lui Ianis Stoica sau al lui Miculescu.

Profesionistul si-a dat cu parerea si despre Dawa, pe care l-a laudat, afirmand ca acesta a inceput sa isi repare din greseli si ca strategia sa la ultimul meci a fost impecabila. Mihai Pintilii considera ca decizia cu privire la jucatorii care vor merge la nationala a fost una corecta si ca acestia isi merita locul.