Magda Catone, Camelia Pavlenco, Miruna Elena Vidican, Diana Spanu Danila si Adrian Suciu, alaturi de elevi in prologul Festivalului de Arte de la Campina

În perioada 26 iunie – 3 iulie 2020, va avea loc Festivalul de Arte Junior, la Câmpina, eveniment în care sunt programate cursuri de măiestrie pentru tineri interpreți și recitaluri zilnice, iar între 21 și 31 august 2020, în premieră națională, se va desfășura Festivalul de Arte Academica – producție de operă și operetă cu tineri artiști, în care vor fi montate opera „Bastien și Bastienne” de W. A. Mozart, sub coordonarea maestrei SILVIA VOINEA, dirijor maestrul CRISTIAN BRÂNCUȘI, și opereta „O noapte la Veneția” de Johann Strauss sub conducerea muzicală a maestrului ADRIAN SUCIU (Salzburg, Austria), regizor maestrul MIHAI BISERICANU. Pregătirea acestor evenimente se va realiza prin stagiunea de recitaluri lunare „Prologul festivalului 2019-2020”, evenimente menite să descopere tinere talente și să capaciteze implicarea autorităților locale și pe cea a organizațiilor care sprijină acțiuni culturale.

În 2020, stagiunea de recitaluri „Prologul Festivalului de Arte” de la Câmpina își deschide porțile sâmbătă, 25 ianuarie, cu un recital de excepție pe un unison de simțire românească, o conectare spirituală la cea mai înaltă  vibrație a cuvântului românesc, versul eminescian, oferit de partenerul și principalul finanțator al evenimentului – FUNDAȚIA SPANDUGINO.

Sunteti invitati să va bucurati, pentru prima dată în acest cadru, de prezența excepțională și deosebit de onorantă a actriței MAGDA CATONE, precum și de îndrăgitele și atât de expresive muziciene, interprete și pedagogi, în același timp, soprana și pianista CAMELIA PAVLENCO, alături de harpista MIRUNA-ELENA VIDICAN.

Ca de obicei, dialogul cu maeștrii va fi susținut de elevi care studiază muzica din Câmpina, precum și de reprezentanți ai celor două Colegii de Muzică din București, George Enescu și Dinu Lipatti, acompaniați la pian de Prof. Dr.DIANA SPÂNU-DĂNILĂ și de Prof.ADRIAN SUCIU (Salzburg, Austria).

Veti asista la o seară specială, în care sufletul românesc va îmbrăca strai de sărbătoare pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, sâmbătă 25 ianuarie 2020, ora 17:00.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro, la adresa https://www.bilete.ro/prologul-festivalului/.