Lotul Paralimpic Sportiv Roman, pregatire intensa la Sinaia

Sinăienii cred în ei și din acest motiv Sinaia a devenit ACASĂ pentru Lotul Paralimpic Sportiv Român!

Sinăienii cred în ei și din acest motiv Sinaia a devenit ACASĂ pentru Lotul Paralimpic Sportiv Român! Localnicii și autoritățile le mulțumesc pe această cale acestor sportivi minunați pentru lecția de tărie și ambiție și le garantează tot suportul sinăienilor pentru îndeplinirea visului de a deveni campioni la Jocurile Paralimpice.

Weekend-ul acesta a avut loc evenimentul de pregătire teoretică și practică a lotului paralimpic la snowboard, organizat de Clubul Sportiv #REVO la Casino Sinaia și pe pârtia sintetică de pe domeniul schiabil Kalinderu.
Mihăiță Papara, primul parasnowboarder al echipei române și ocupantul locului 11 la Jocurile Paralimpice de iarnă de la PyeongChang (2018), le-a povestit participanților despre cum s-a automotivat pentru a-și depăși limitările date de diagnostic și s-a reapucat de sport, în ciuda protezei de la piciorul drept.
Iar campionii naționali Sebastian Grosu – #downhill, Eduard Frățilă – #Ski, Ioana Gorcea – #wakeboarding, Dan Marcu – #kiteboarding și Cristian Piciorea –#snowboard s-au oferit să-i sprijine pentru câștigarea campionatelor viitoare.
DA! A fost un weekend de poveste pentru iubitorii sportului de iarnă, pentru acești sportivi care își depășesc condiția prin antrenament, pasiune și atitudine!

Foto: Primaria Sinaia