Linie telefonica SPECIALA la Primaria Ploiesti. Pentru sesizari privind… CURATENIA!

Primăria Municipiului Ploiești deschide o linie telefonică specială la care pot fi transmise, doar prin SMS, sesizări cu privire la curățenia pe căile publice și colectarea deșeurilor menajere din oraș.

ATENȚIE: Începând de astăzi, pe pagina oficială de web a municipalității, www.ploiesti.ro , vor fi publicate programul de colectare deșeuri menajere, programul de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile și programul activităților de curățenie pe căile publice.

Cetățenii municipiului Ploiești, în funcție de nerespectarea graficelor publicate de administrația publică locală, vor putea sesiza direct problemele cu care se confruntă pe acest subiect, prin transmiterea unui SMS la numărul de telefon 0751268371.

Mesajele respective trebuie să conțină indicații clare cu privire la zona în care sunt întâmpinate strict probleme de salubritate, precum și numele persoanei care sesizează.

Ploieștenii sunt rugați să dea dovadă de responsabilitate și seriozitate în transmiterea acestor sesizări și să nu transmită informații false, așa încât soluționarea aspectelor prezentate să se realizeze operativ.

Municipalitatea ploieșteană le mulțumește pe această cale cetățenilor pentru implicarea de care vor da dovadă în vederea rezolvării cât mai rapide a acestor situații.