Liga de fotbal de la Sinaia, la a VI-a editie

Primăria oraşului Sinaia, în parteneriat cu Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, organizează, în perioada 30 mai – 21 iunie 2015, cea de-a VI-a ediţie a Ligii de Fotbal, competiţie dedicată sportivilor amatori din Sinaia. La turneul din acest an vor concura 13 echipe, totalizând un număr de 156 de jucători. Ceremonia de deschidere va avea loc sâmbătă, 30 mai, orele 12.00, pe baza sportivă a Colegiului “Mihail Cantacuzino”, acolo unde se vor desfăşura şi meciurile din cadrul competiţiei. Duminică, 21 iunie 2015, începând cu orele 12.00, este programată marea finală care va stabili echipa câştigătoare a anului.

 

“Sinaia este un oraș dedicat sportului, în toate formele sale, iar Liga de Fotbal este o competiție în care fair-play-ul și munca în echipă reprezintă rețeta sigură a succesului. Le doresc mult noroc și multă energie tuturor participanților și îi felicit pe organizatori pentru faptul că au reușit să facă din această competiție un eveniment cu tradiție”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

 

În pauzele meciurilor, toți cei prezenți vor putea participa la concursuri interactive organizate pentru suporteri, iar în weekend-uri vor fi organizate tombole cu premii. Toţi participanţii vor primi echipamente complete de joc, iar valoarea premiilor puse în joc este de 4000 de euro. De asemenea, se vor acorda premii speciale pentru: cel mai tânăr jucător şi cel mai vârstnic jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător al turneului, cea mai bună galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucător şi titlul de golgheter al ediției.