Ler de colind, ler de traditie… intr-un minunat spectacol la Plopeni

„Iată, vin colindatorii” a fost titlul evenimentului care prin glasuri de copii, prin har, prin dans și grație și mai cu seamă prin bucuria de a păstra taina zestrei din străbuni au adus în dar celor prezenți lumina Sfintelor Sărbători ce se apropie.

Vineri seară, membrii ansamblurilor folclorice „Salba Prahovei”, „Salba Prahovei Jr. ” și cei ai trupei „Arabesc Dans”, coordonati de prof.Roxana Paraschiv, au amintit localnicilor din Plopeni cât de frumoase și cât de valoroase sunt colindele, tradițiile și obiceiurile autentice din tezaurul nostru național. „Iată, vin colindatorii” a fost titlul evenimentului care prin glasuri de copii, prin har, prin dans și grație și mai cu seamă prin bucuria de a păstra taina zestrei din străbuni au adus în dar celor prezenți lumina Sfintelor Sărbători ce se apropie.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și sperăm ca momentele petrecute împreună, ce au beneficiat de inspirata ilustrație muzicală a domnului Mircea Schindler, să reprezinte un preambul al emoțiilor pozitive ce caracterizează sărbătorile de iarnă”, au transmis reprezentanții Casei de Cultiră Plopeni.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local Plopeni, Primăria Orașului Plopeni – Primar Dragoș Niță și Casa de Cultură Plopeni.