La un pas de tragedie… Accident terbil intre Mizil si Fulga

Un accident rutier cumplit s-a produs, joi seară, pe un drum parcă… predestinat evenimentelor grave și unde adesena loferii sunt tentați să calce pedala de accelerație, între localitățile Mizil și Fulga.

Practic, acolo, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului violent, una dintre mașini s-a răsturnat ca într-o cascadorie de invidiat chiar și de către cei mai talentați producători de filme. Evenimentul s-a soldat cu mai multe victime.

Așa cum au transmis reprezentanții IJP Prahova, accidentul s-a produs pe DJ 100 C. Una dintre mașini avea la volan o femeie în vârstă de 36 de ani, celălalt autoturism fiind condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru femei, care au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Așa cum aflăm d ela SAJ Prahova, una dintre victime, o femeie în vârstă de 51ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral, un hematom pariental și un traumatism hemitorace anterior stâng.

O a doua victimă, o femeie în vârstă de 48 de ani, prezenta traumatism la coloană și traumatism toracic.

Cea de a treia victimă, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și plagă frontală, iar a A patra victimă, o tânără în vârstă de 24 de ani, prezenta traumatism coloană lombară și fractură la clavicula stângă.

Alte trei persoane, respectiv doi tineri în vârstă de 28 de ani, respectiv 29 de ani, precum și o femeie în vârstă de 35 de ani, au refuzat transportul la spital.

La accident s-a intervenit în jurul orei 17.24.

Potrivit raportului de gardă al SAJ Prahova, tot ieri, dar la amiază, s-a produs un alt accident grav la Râfov, iar un latul aseară, la Câmpina.

Foto: ISU Prahova

.