LA PLOIESTI: Solutii informatice integrate pentru optimizarea activitatii administrative

S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Soluții informatice integrate pentru optimizarea activității administrative, creșterea competențelor și a nivelului de calitate a serviciilor publice”.

„Efortul depus de noi pentru atragerea de fonduri europene se concretizează deja”, anunță primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

„Pe lângă cele care vor schimba orașul nostru din punct de vedere al mobilității, poluării, educației, avem și proiecte care privesc activitatea internă a municipalității și relaționarea cu dvs.
Ieri (.n.n. marți, 17 septembrie), am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Soluții informatice integrate pentru optimizarea activității administrative, creșterea competențelor și a nivelului de calitate a serviciilor publice”.
Un avantaj important al acestui proiect va fi îmbunătățirea comunicării cu dumneavoastră pentru rezolvarea solicitărilor pe servicii publice.
Totodată, celelalte proiecte depuse de municipalitate (a căror valoare se ridică la suma de 190 milioane de euro) se află încă în evaluare, așteptăm rezultatele”, transmite edilul.

Foto: Adrian Dobre/Facebook