La noi… NUMAI CU BICIUL, probabil! Fantani pline cu o spuma ciudata, la Ploiesti

„Reamintim ploieștenilor faptul că tolerarea comportamentului lipsit de civism al unor persoane are ca rezultat încurajarea acestora în a comite și mai multe acte de vandalism.Toate acestea ne îngreunează activitatea de întreținere și modernizare a obiectivelor administrate. Solicităm cetățenilor să sesizeze toate actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

În imagini – vandalizarea fântânilor arteziene din zona Casa Sindicatelor și Gara de Sud, în cursul zilei de astăzi – 18 iunie a.c, prin deversarea unor substanțe generatoare de reacții chimice”, este mesajul transmis sâmbătă de SGU Ploiești.

 La noi… poate cu biciul (să nu fie cu supărare!) poate se dezvață cei care fac tot ce e posibil sau… de neimaginat ca să strice orașul cu toate ale sale.

Mai au, poate, să dea foc unor bănci din lemn sau foișoare sau cine știe, să… rupă teii în floare din atâtea cartiere… Nu dăm idei (!!!!!), atragem doar atenția că pe zi ce trece, fenomenul VANDALIZĂRII Ploieștilor se…. cronicizează. Și parcă nicio măsură nu mai are efect!!! Drept e că… trebuie făcut MULT, dar MULT MAI MULT pe linie de ordine publică, de disciplină…