La noapte, vor fi dezinfectate locurile de joaca din Ploiesti!

Sign caution STOP COVID-19 with Coronavirus icon. 2019-nCov novel coronavirus concept resposible for asian flu outbreak and coronaviruses influenza. Vector isolated

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca, în această noapte, să se deruleze servicii de dezinfectare a locurilor de joacă pentru limitarea efectelor răspândirii coronavirusului SARS-CoV2.

Acțiunile de dezinfecție la nivelul locurilor de joacă din Municipiul Ploiești, aflate în administrarea S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, vor fi executate de operatorul S.C. Coral Impex S.R.L.

Măsura a fost dispusă având în vedere rata cumulativă a incidenței COVID-19 înregistrată, astăzi, în municipiul Ploiești, care a atins procentul de 3,49 la 1000 de locuitori, ceea ce încadrează orașul nostru în scenariul roșu.

În acest context, precizăm faptul că și în mijloacele de transport în comun se derulează, în fiecare zi, câte două acțiuni de dezinfectare, pentru a se preveni și a se combate răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.