Irina Loghin si un tort sub forma Castelului Cantacuzino, la Nunta de Aur din Busteni

Sărbătoare mare, ieri, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, acolo unde 25 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și 26 de văduve sau văduvi care ar fi împlinit această vârstă, au avut parte de o petrecere pe cinste. În cadrul evenimentului, ajuns deja la cea de-a IX-a ediție, sărbătoriții au primit diplome de fidelitate, buchete cu flori și sume de bani – 1000 de lei pentru fiecare cuplu și 500 de lei persoanele văduve.

 

Atmosfera a fost întreținută de celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin, care a primit de la Emanoil Savin, un aranjament floral, cu 101 frezii albe! Punctul culminant al sărbătorii a fost aducerea unui tort imens, reprezentând chiar Castelul Cantacuzino!

 

Acțiunea de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost inițiată încă din anul 2007, la propunerea primarului Emanoil Savin, atunci când au fost recompensate 135 de cupluri. În toată această perioadă au fost sărbătorite nu mai puțin de 355 de cupluri și 536 văduve și văduvi, pentru recompensarea cărora s-au alocat în total nu mai puțin 620.000 de lei.