Infrastructura rutiera si sistemul de alimentare cu apa modernizeaza comuna Manesti

Miercuri, 3 iunie, președintele Consiliului Județean Prahova a fost „în vizită” la Mănești, și… nu întâmplător”. Acolo a fost realizată una dintre lucrările de asfaltare din acest an, pe drumul județean DJ 101 A, care leagă Poienarii Burchii de Mănești și, mai departe, de satul Brătășanca.

Această lucrare este parte a programului de refacere a stratului de asfalt de pe arterele rutiere aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova, program pe care derulat și pe parcursul acestui an și care a cuprins mai multe tronsoane din 41 de drumuri județene.

Pe de altă parte, tot la Mănești, datorită accesării fondurilor alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL – etapa a II-a), este aproape de finalizare și realizarea sistemului de alimentare cu apă, alături de stația de tratare a apei din comună.

Este unul dintre cele mai importante proiecte finanțate prin PNDL – etapa a II-a, a cărui valoare ajunge la aproape 13 milioane de lei!

 În județul nostru, sunt în lucru sau chiar finalizate 164 de obiective de investiții finanțate prin PNDL II”, informează președintele CJ prahova, Bogdan Toader.
Demn de apreciat, numai în Prahova, valoarea totală a acestor proiecte se ridică la aproape 757 de milioane de lei.