INFIORATOR: Copilas de nici 3 anisori din Scorteni, inecat in paraul de langa casa!

Polițiștii au fost sesizați miercuri după-amiază, de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său a fost găsit înecat.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței.

Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei”,  au transmis reprezentanții IJP Prahova în cursul zilei de azi.

Copilaș… de nici 3 anișori, ÎNECAT. Lângă casă. CUM AȘA CEVA??? Cum de a dispărut din privirile celor în grija cărora era, astfel încât în numai câteva minute, să se petreacă o TRAGEDIE???

Cum era de așteptat, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

foto: ziare.com