IN SFARSIT: Tineri sanctionati pentru inscriptionarea cu graffitti! TREBUIE, CATEGORIC, INTENSIFICATE investigatiile pe acest palier!

          Miercuri, 15 iunie 2022, în jurul orelor 18:50, polițiștii locali au fost sesizați prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe strada Mărășești, în spatele fostului cinematograf ”Patria”, în zona parcului, unde un grup de  tineri desenează cu graffiti pe aleea parcului și pe pereții unei clădiri.

       Ajuns la fața locului, echipajul auto care efectua serviciul de patrulare pe axa nord-sud a municipiului, a depistat trei minori, cu vârste de 14-15 ani, care aveau asupra lor un număr de 11 buc. spray cu vopsea de diverse culori.

                   Aflăm, astfel, că acești minori au fost conduși la Secția 1 de Poliție pentru legitimare și identificare, fiind sancționați pentru scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, cu amendă în valoare de 50 lei fiecare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, (republicată).

CATEGORIC, ABSOLUT CATEGORIC, genul acesta de investigații trebuie continuate, intensificate. Municipiul Ploiești, ca de altfel… nicio localitate NU TREBUIE să cadă pradă acestui flagel al mâzgăliturilor, care nu are nimic comun cu… ARTA!

             

                    

                  POLIȚIA LOCALĂ: „Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro”