In contexul in care numarul de infectari a dus municipiul Ploiesti in SCENARIUL ROSU, in ce conditii va puteti bucura de concertelede la Filarmonica?

„ATENȚIE! În contextul cresterii incindenței cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii „Paul Constantinescu” se va face în condiții speciale. Astfel, în funcție de momentul sosirii veți fi conduși de către voluntarii responsabili cu plasarea către locurile disponibile.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată perioada derulării concertului.

Pentru că incidența cumulată la 14 zile depășește 3/1.000, prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore, prezentarea rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau scanarea codului QR de pe certificatul verde digital sunt obligatorii. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la concerte!”

 Anunțul vine din partea conducerii Filarmonicii „Paul Constantinescu”, ținând seamă de situația care s-a agravat în ultimele zile.