Iese la iveala inca o tragedie: un prahovean s-a spanzurat! Se pare ca totul a fost influentat de gesturile unor adolescenti agresivi

„La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au anunţat deunăzi reprezentanții IJP Prahova.

Tragedia, însă are ecouri care… în mod normal ar trebui nu doar să ne cutremure ci să ne și dea de gândit tuturor: Potrivit sursei citate, în urmă cu o lună, pe 7 martie, bărbatul depusese plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul. În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat și, ca urmare, au deschis dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 și pentru proferarea de injurii.

Din nefericire, însă, iată că totul s-a terminat cum nu se poate mai tragic…