Hei, cutit, cutit, cutit, de trei ori te-am ascutit si la Primarie am pornit

Din seria „INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT”: Un cetățean înarmat cu… un cuțit a forțat luni după-amiază intrarea în… sediul Primăriei Ploiești. Ca-n… Vestul Sălbatic!

Noroc că… cine trebuie a fost pe fază! Persoana în cauză fost imobilizată de un echipaj de intervenție al Poliției Locale Ploiești. Totul s-a întâmplat rapid, după ce polițistul local de serviciu, și-a solicitat colegii.

Cum însă agresorul se pare că avea mintea aburită de alcool, a început să se… autoflageleze cu… cuțitul din dotare! Totul din pricină că ar fi fost nedreptățit, neputând să-și vândă marfa la piață, după cum a mărturisit.

Echipajul de intervenție a sosit rapid și, conform procedurilor-standard s-a solicitat și echipajul poliției naționale. pentru că n-ar fi fost exclus ca incidentul să degenereze și să se lase cu… victime!

Totodată, la locul incidentului a sosit și un echipaj al Ambulanței, pentru îngrijiri medicale de urgență. Individul, însă nici n-a vrut să audă… mai ales de o posibilă internare.

Din păcate, se pare că… mai nou, cuțitul a devenit „la modă” în urbea lui Nenea Iancu! În urmă cu mai puțin de o lună, „făcea valuri” o știre potrivit căreia un scandal izbucnise între doi bărbați, în magazinul Omnia din Ploiești. Atunci, unul dintre cei implicați l-a tăiat cu un cuțit pe celălalt în zona mâinii. Cei doi au fost amendați de polițiști cu câte 1000 de lei.

foto: ziare.com