Handbal masculin / Serie intrerupta pentru CSM Ploiesti

Echipa de handbal masculin CSM Ploieşti a suferit, aseară, la Târgu Jiu, o infrangere cu 27-22 (12-12) meciul cu Energia, contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale, elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu ţinand ritmul gazdelor până prin minutul 40, după care Energia s-a desprins decisiv în câştigătoare. Astfel, ploiestenii au intrerupt seria pozitiva din ultima perioada, in care au obtinut trei victorii consecutive.

 

„Am jucat bine în prima repriză, dar am ratat foarte multe situaţii de unu la unu şi aşa am intrat la pauză doar la egalitate. Din păcate, în minutul 13 l-am pierdut şi pe Szopka, portarul nostru accidentându-se după ce s-a tăiat într-o sârmă din poartă… Apoi, în repriza a doua, am continuat cu aceeaşi lipsă de concentrare la finalizare şi le-am permis adversarilor să se desprindă. Cred că în prima repriză puteam să ne desprindem şi să decidem meciul, dar ratările ne-au costat. Energia are echipă experimentată, care se mobilizează bine în meciurile pe teren propriu, plus că, la acest meci, a avut şi soluţii mai multe pe bancă în special la linia de 9 metri, unde ne-au lipsit Capotă şi Khaled”, a spus, pentru site-ul oficial al clubului, directorul tehnic Ion Nicolae.

 

Tehnicienii CSM-ului i-au folosit pe: Szopka, Antonaru, M. Dumitru – Turcu (5 goluri), Dragnea (4), R. Farcaş (4), Mihoci (4), Tărîţă (2), Botezatu (1), Telepnev (1), Al. Farcaş (1), Rasic, Zamfir, Hoinaru şi Stăncioiu. Deşi a făcut deplasarea, nu a evoluat deloc interul Cosmin Capotă, care a rămas pe margine din cauza accidentării la mâna stângă suferită pe finalul partidei din etapa trecută, cu Dunărea Călăraşi.

 

Pentru handbalişti urmează o pauză competiţională până pe 15 noiembrie, când este programat meciul de pe teren propriu, din etapa a XII-a, cu CS HC Adrian Petrea Reşiţa.