Gradinita cu program prelungit, PRIORITATE pentru administratia din Cocorastii Mislii

Pe lista priorităților pentru acest an din punctul de vedere al administrației din comuna Cocorăștii Mislii se află, la loc de cinste, grădinița cu program prelungit.

Pe lista priorităților pentru acest an din punctul de vedere al administrației din comuna Cocorăștii Mislii se află, la loc de cinste, grădinița cu program prelungit. Așa cum aflăm de la primarul Daniel Alexandru, instituția ar urma să asigure confortul și educația a peste 20-25 de copii. Inițial, proiectul prevedea inaugurarea undeva, în cursul anului trecut, dar, pare-se, constructorul a avut ceva probleme și acum a promis că, totuși, în această primăvară investiția va fi gata, explică primarul.

Edilul a precizat că lucrarea beneficiază de finanțare cu fionduri europene și reprezintă, realmente un obiectiv major pentru comunitate.

„Sunt destui copii care sunt duși de la noi la grădinițe cu program prelungit tocmai la Plopeni sau chiar la Băicoi, ceea ce, firește, în primul rând e obositor pentru ei. Seara ajung acasă uneori chiar după ora 17… 18.00. Părinții se chinuie și ei, sunt navetiști, cel puțin știu că au undeva copiii în siguranță. Firește, le-ar fi mult mai comod să aibă copiiiaici, laolaltă, în sat, săle fie bine tuturor. De aceea vrem cu tot dinadinsul să vedem această grădiniță funcțională și să asigurăm toate condițiile tuturor copiilor”, spune primarul.

De la domnia sa am aflat și un lucru de nota 10, anume că toate școlile din comună au în acest moment condiții decente și au toatelete în interior!

Foto: ziare.com