Floresti: Cadastrare gratuita pentru cetatenii din comuna

„Sunt tare bucuroasă că am reușit să finalizăm un proiect foarte important pentru localitatea noastră! Este vorba despre predarea lucrării de cadastrare generală gratuită a întregii localități, tot intravilanul și extravilanul comunei”, a anuntat pe pagina sa de socializare primarul comunei Floresti, Simona David.

La acest final de proiect au participat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova – Dumitru Tudone, viceprimarul Pavel Mihaela, directorul general al Oficiului de Cadastru Prahova, șeful de serviciu cadastru și șeful de birou sistematic din cadrul Oficiului de Cadastru.

„De asemenea, au fost prezenți și angajați ai Primăriei, fără de care nu reușeam să finalizăm acest proiect important, începând cu Secretarul General al Primăriei până la compartimentele de Impozite și Taxe, Registru Agricol și Urbanism”, a mai scris primarul Simona David pe pagina sa de socializare.

În cursul zilei de luni vom face un program de distribuire către fiecare cetățean al comunei Florești, a extrasului de carte funciară pe fiecare zonă în parte.

Acest program va fi afișat la sediul Primăriei, dar și pe pagina de facebook a Primăriei.