Filipestii de Padure: Modernizari in institutiile de invatamant

Orice început de an școlar aduce noi provocări și oportunități atât pentru copii cât și pentru părinți, lucru care se intampla si in comuna prahoveana Filipestii de Padure, condusa de catre tanarul si ambitiosul primar Daniel Ciprian Morarescu.

Astfel, Primăria Filipeștii de Pădure continua să pună în prim plan actul educațional și dorește desfășurarea cursurilor în cele mai bune condiții. Aici s-a reușit renovarea completa a 4 săli de clasă ale corpului A de la Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure, prin montarea de covor pvc rezistent la trafic, antibacterian ce conferă siguranță sporită anti-alunecare și lambriu din aceeași categorie.

„Modernizarea claselor va continua pe viitor pentru toate clasele și holul corpului A. Pentru îmbunătățirea activității școlare s-au achiziționat 6 table interactive de ultimă generație, existând posibilitatea achiziționării altor table pe viitor pentru toate clasele. Pentru a veni în sprijinul preșcolarilor din cadrul Gradiniței cu Program Prelungit Filipeștii de Pădure s-a refăcut în totalitate o sala de clasa, casa scării, holurile prin montarea de covor și lambriu pvc. De asemnea s-a înlocuit balustrada pentru a se facilita accesul celor mici. Urăm tuturor elevilor mult succes în noul an școlar!”, a precizat primarul din Filipestii de Padure, Daniel Ciprian Morarescu.