Festivalul International „Enescu si muzica lumii” – editia a XXI-a – exclusiv in aer liber( 2 – 19 august 2020). In Parcul „Dimitrie Ghica”, spectatorii vin cu… dotarile proprii!

CULTURA ESTE ȘI VA RĂMÂNE ÎN INIMILE SINĂIENILOR! Ediția de anul acesta se va desfășura în condiții cu speciale, pentru respectarea tuturor măsurilor de prevenire a contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Din acest motiv, joi, la sediul Primăriei orașului Sinaia, a avut loc o întâlnire de coordonare cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, Poliția Stațiunii, Detașamentul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Locală, Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul orașului Sinaia – Castelul Știrbey.

În cadrul întâlnirii au fost discutate toate măsurile și regulile pe care atât organizatori evenimentului, cât și participanții trebuie să le respece cu strictețe pe perioada concertelor și a repetițiilor.

La concertele care au loc în spațiile exterioare ale Muzeului orașului Sinaia, Centrului Cultural Carmen Sylva și Bisericii romano-catolice vom pune la dispoziția participanților scaune. Acestea vor fi poziționate la o distanță de 2 m între ele.

IMPORTANT: Evenimentele din Parcul „Dimitrie Ghica” se vor desfășura în aer liber! Spectatorii sunt invitați să își aducă propriile perne și pături.