Femeie ucisa in fata unei pensiuni din Sinaia. Agresorul, alcoolemie de 1.40 mg/l alcool pur in aerul expirat

SÂMBĂTĂ, LA SINAIA: O femeie a sfârșit tragic, fiind ucisă „cu sânge rege” de partenerul său, în fața unei pensiuni din oraș.

Violență maximă, lipsă de dialog, ignoranță, brutalitate, impulsuri fatale…

Victima avea, pare-se, 47 de ani și suferise recent o operație pe creier. Cei doi parteneri veniseră la Sinaia pentru a se relaxa și pentru recuperarea postoperatorie a femeii. Din nefericire, a izbucnit un scandal soldat cu urmări greu de imaginat.

Referitor la tragedie, reprezentanții IPJ Prahova au făcut următoarele precizări: „La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova”.