EXCLUSIV: Boldești Scăeni: Lucrări de canalizare, la străzi și grădiniță

În orașul Boldești Scăeni, în acest an, s-au realizat o serie de lucrări publice care au dus la un confort sporit pentru localnici.

Potrivit primarului Constantin Bucuroiu, in cartierul Seciu a fost finalizată construcția străzii Serg. Erou Bălănescu, făcându-se recepția. De asemenea, au început lucrările de construcție a unui acoperiș la creșa și grădinița din Scăieni. Îmbucurător este faptul că, în această vară, nu au mai existat disfuncționalități în privința alimentării cu apă a acestui cartier, după finalizarea rezervorului de apă potabilă și înlocuirea pe o porțiune de 2.000 de metri a vechii conducte cu una nouă. Canalizarea în cartierul Balaca a fost finalizată în proporție de 80%, iar în cartierul Scăieni, străzile Falansterului, Strugurilor urmează să fie racordate la coloana principală de canalizare. Tot aici, vor începe lucrările pe străzile Aleea Fabricii, Sticlari, Industriei, Izvoarelor, Albinei, Distilării și Gloriei.

Urmează a mai fi executate lucrări de canalizare și pe următoarele străzi din Boldești: Canalului, Livezilor, Levănțica, Poienilor, Fântânii, Dealului, Seciului, Prunilor, în acest cartier fiind finalizate lucrările pe străzile Stadionului și Răzoare.