Eveniment cultural de rang national la Cheia

În perioada 27-31 iulie 2020, se va desfășura la Cheia, cea de-a IV-a ediție a Colocviilor Societății Prahovene de Antropologie Generală.

Organizatorii evenimentului își propun să valorifice toate tipurile de discurs antropologic, să încurajeze cercetarea științifică și să promoveze rezultatele acesteia.
Demn de precizat, de numele acestui colocviu este legat și Anuarul societății prahovene de antropologie generală, aflat la numărul 5/2019, care va fi prezentat cu acest prilej.
De asemenea, în cadrul colocviilor va avea loc și prezentarea Albumului Podoabele Prahovei – Mărturii ale artei populare din Starchiojd și a volumului „Dragostea – opinii, reflecții, ipostaze”, volum în care se regăsesc textele prezentate de invitații din anii 2016-2020, la Simpozionul„Dragostea – opinii, reflecții, ipostaze” din Programul Cultura Dialogului.

IMPORTANT: Pe toată perioada desfășurării colocviilor se vor respecta măsurile de siguranță (distanțarea fizică de cel putin 2 metri, purtarea măștii de protecție, igienizarea cu substanțe pe bază de alcool sau clor).