Edilii ploiesteni ne asigura, cu argumente, ca… modenizarea resedintei de judet continua

„Continuăm modernizarea Ploieștiului!

Primăria Municipiului Ploiești are în derulare o serie de lucrări și proiecte de investiții, axate pe infrastructura orașului, destinate îmbunătățirii gradului de confort urban în cartierele municipiului nostru.

Astfel, în această perioadă, se execută lucrări de modernizare a străzii Golești.

Totodată, s-a reparat și s-au executat marcaje rutiere pe strada Poligonului, un tronson de circulație important pentru buna desfășurare a activității agenților economici din zonă.

 Comunitatea locală de afaceri reprezintă un pilon important în dezvoltarea orașului nostru, iar, în acest context, administrația publică locală are în vedere și modernizarea infrastructurii rutiere din zona de est a municipiului nostru, respectiv strada Mihai Bravu, o arteră de circulație principală, care deservește mai mulți operatori economici.

Proiectul “Reabilitarea și modernizarea străzii Mihai Bravu inclusiv consolidarea și modernizarea celor două pasaje auto și pietonale peste CF strada Mihai Bravu” se află în faza D.A.L.I. (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) și Indicatori tehnico-economici, finanțarea acestor etape fiind asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, derulat la nivel național.

Menționam totodată că, în cadrul programului municipalității ploieștene “Extindere canalizare în municipiul Ploiești” au fost incluse recent și strada Pompelor, respectiv strada Cernica.

O altă prioritate, în această perioadă, este și asigurarea unor locuri de joacă atractive, moderne și sigure, în acest sens urmând să fie realizat un astfel de spațiu destinat recreerii copiilor, în parcul Aurora Vest”.

Acesta este mesajul postat joi, 16 iunie, de Primăria Ploiești pe contul de socializare.

Așteptăm ca edilii să-și întoarcă fața și… gândurile către toate zonele care încă arată… deplorabil. Sigur, nu se poate face totul dintr-o dată, „pocnind din degete”, dar… TREBUIE avute în vedere proiecte și inițiative astfel încât întreg municipiul să se alinieze Mileniului III.