Dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier in 5 localitati din Prahova

Sâmbătă seara, pe raza comunei Filipeștii de Târg a fost depistat un bărbat de 23 de ani, din localitate, care conducea un motoscuter, având o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, din comuna Filipeștii de Târg. Mai mult, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar motoscuterul era  neînmatriculat sau înregistrat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Vineri, în jurul orelor 18:10, pe raza localității Cheia, polițiștii au depistat un bucureștean în vârstă de 49 de ani, care conducea un autoturism, deși avea o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă noaptea, un alt conducător auto a fost depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se deplasa pe raza comunei Albești-Paleologu. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, pe raza Stațiunii Bușteni, polițiștii au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Unghieni, Republica Moldova, care conducea un autoturism, deși avea o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, a fost depistat un bărbat de 29 de ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Gornet Cricov, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.